Handgemaakt van 100% natuurlijk sojawas

Artikel op voorraad?  Verzending: 1 tot 3 werkdagen

Gratis bezorging en afhalen in Zwijndrecht

Verwen jezelf met de heerlijke geurproducten van Kiekig. In de webshop vind je een assortiment van handgemaakte sojakaarsen en wax melts. Ieder seizoen lanceren wij nieuwe geur- en kleurcollecties om jouw interieur te voorzien van een heerlijke geur. Onze producten worden handgemaakt én zijn gemaakt van 100% natuurlijk sojawas. Hierdoor zijn onze kaarsen ook volledig vegan.

Handgemaakte producten van 100% sojawas

De kaarsen en wax melts van Kiekig zijn gemaakt van 100% natuurlijk sojawas. Sojawas is een plantaardig en milieuvriendelijk alternatief voor kaarsen. Het grootste voordeel van soja is dat het volledig afbreekbaar is, daarnaast zijn sojakaarsen voor mensen met een allergie of astma een geschikt alternatief, omdat ze koolstofneutraal zijn. Er komen tijdens het branden veel minder roetdeeltjes vrij in vergelijking tot paraffinekaarsen. Meer lezen over sojawas én andere wassoorten? Lees het inspiratieartikel: Sojawas, paraffinewas of tóch bijenwas? Alles op een rijte!

Ieder seizoen een nieuwe collectie

Om ons assortiment verrassend en vernieuwend te houden wisselen we ieder seizoen af met verschillende collecties. Hierdoor varieert onze collectie in geuren, kleuren en vormen. Ben je op zoek naar een specifieke geur, kleur of vorm? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag naar de mogelijkheden. Zodra wij merken dat er veel vraag is naar een specifieke geur, dan nemen wij deze geur standaard op in onze collectie. Verder zijn we lekker aan het experimenteren met geuren, die wij erg lekker vinden.

 

 

De mooiste sculpturen voor in je interieur!

Ben je geen fan van geurkaarsen of vind je alles gewoon leuk? In iedere collectie lanceren we sculpturen in allerlei vormen en kleuren. Hierdoor hebben wij passende vormen en kleuren die passen bij het seizoen. De collecties van Kiekig worden hierdoor iedere keer weer een stukje groter.

Woonaccessoires om je huis compleet te maken!

Onze webshop vullen we aan met woonaccessoires die passen bij onze producten. Momenteel vind je enkel geurbranders in de collectie van Kiekig, maar we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden.