De lekkerste herfstgeuren voor in huis

Breng met de unieke herfstgeuren van Kiekig sfeer in je huis. In de webshop vind je een assortiment aan wax melts, geurkaarsen en een pompoenkaars. In de herfstcollectie vind je drie heerlijke verrassende geuren: Pumpkin Latte, Vanilla Cream en Autumn Days. 

Pumpkin Latte

Pumpkin Latte is een unieke geur die moeilijk te omschrijven is. Natuurlijk is er een pompoengeur, maar zonder overheersend te zijn. Een aroma van latte, een romige kokosroom met vanille. De kokosroom is verre van overweldigend. De geur wordt aangevuld met een vleugje praline en wat kruiden. Breng het ultieme herfstgevoel in huis met de unieke geur Pumpkin Latte. De geur geeft je een huiselijk, ontspannend en vrolijk gevoel. Houd je van Starbucks Pumpkin Spice Latte? Dan zul je ook van deze geur houden!

Vanilla Cream

Vanilla Cream is een herkenbare geur met een unieke twist. Een heerlijke volle romige Madagascar vanille geur gemaakt van rijpe vanillestokjes. Je herkent de volvette vanilleroom van warme banketbakkersroom uit grootmoeders keuken of de lokale bakkerij om de hoek. Vanille ruikt vol, zoet, balsamisch, licht kruidig en zacht. De combinatie met de romige combinatie zorgt voor een unieke geurbeleving. De geur van vanille staat voor huiselijkheid en geborgenheid. Gun jezelf het gevoel van thuis met de geur van Vanilla Cream.

Autumn Days

Een herfststorm, een appeltaart in de oven, geurkaarsjes aan en genieten van het nieuwe seizoen. De geur Autumn Days brengt je helemaal in de sfeer van de herfst. De herkenbare kruidige geur van kaneel heeft de boventoon in deze geurlijn. Wanneer je de reukorganen hun werk laat doen komt daar een vleugje friszure appel en een klein hintje vanille. De kruidige, maar ook frisse geur brengt de ultieme herfstsfeer in huis.

Share This