herfstcollectie

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Kerstpakketten voor jouw personeel, relaties óf gewoon voor jezelf of de buurvrouw!

De meeste mensen krijgen direct een glimlach op hun gezicht bij de gedachten aan een kerstpakket én wat een variatie is er toch te krijgen! Koop jij dit jaar een kerstpakket bij Kiekig? We hopen je graag te overtuigen dit jaar voor een kleine ondernemer te kiezen voor jouw kerstpakketten!

Handgemaakte pakketten gemaakt in Zwijndrecht

Wij zijn een klein creatief bedrijf gevestigd in Zwijndrecht. De kaarsen, wax melts én kerstpakketten worden met veel liefde handgemaakt. Hiervoor maken wij gebruik van 100% sojawas en natuurlijke geuren. Onze producten zijn 100% plantaardig, diervriendelijk én je steunt ons als kleine ondernemer. Onze kerstpakketten hebben wij zorgvuldig voor jou in elkaar gezet, maar we denken ook heel graag met je mee. Wil je een gepersonaliseerd kerstpakket samenstellen met de producten van Kiekig (en eventueel aangevuld met duurzame foodproducten? Neem dan contact met ons op.

Kerstpakketten voor ieder budget

Wil jij graag je personeel, je zakelijke relatie, jezelf of een vriend/vriendin verassen met een kerstgeschenk van Kiekig? Dan ben je op het juiste adres. Onze kerstpakketten zijn verkrijgbaar vanaf € 8,–. Naast betaalbare kerstpakketten draag jij met je aankoop bij aan lokaal ondernemen en ons als kleine ondernemers. Jouw aankoop maakt voor ons het verschil én zorgt ervoor dat wij onze dromen kunnen waar maken.

Verras een ander met een kerstgeschenk!

Het leukste aan een kerstpakket is het samenstellen én het geven van een kerstpresentje. Een kerstpakket hoeft namelijk helemaal niet afkomstig van jouw werkgever te zijn. Je kunt ook je buurvrouw, die gezellige dame van de vereniging of iemand die een extraatje heeft verdiend. In deze tijd is het belangrijk om wat vaker naar elkaar om te kijken! Wie ga jij dit jaar verrassen met een kerstcadeau van Kiekig?

Share This