Verzending en retouren

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Echter betreft het producten die handgemaakt zijn. Soms komt het voor dat de levertijd langer is dan gewenst. Wij streven ernaar om bestellingen binnen drie dagen te verzenden. Spoedlevering nodig? Neem even contact met ons op. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,75 voor bestellingen die NIET door de brievenbus passen

Let op: Niet alle meubelen worden bezorgd door de reguliere bezorgservice. Deze producten zijn af te halen bij ons adres in Zwijndrecht. Na het bestellen van het product nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor het afhalen. Wil je ze toch laten bezorgen? Dan maken we samen een afspraak. Neem na bestelling direct contact met ons op om een bezorgafspraak te maken. Let op: hiervoor brengen wij extra kosten voor in rekening.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling graag terug wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren mits het product ongebruikt is.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourneren is op eigen kosten. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via kiekigmeubels@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Is het product beschadigd tijdens de bezorging? Neem dan contact met ons op.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Share This